قابلمه کاسیو دسته طلایی در انواع مختلفی در بازار موجود است.
مردم در سراسر جهان بر اساس شکل، اندازه و مواد ظروف، ترجیحات متفاوتی دارند.
این ترجیحات بر اساس عواملی مانند آشپزی، فرهنگ و سطح تجربه آشپز است.
دو ماده معروف برای ساخت ظروف آشپزی آلومینیوم و فولاد ضد زنگ هستند.
این برای همه دموگرافیک ها و متغیرها صادق است.
خوب، اگر به شما گفته شود که در دنیای ظروف آشپزی، می توانید بهترین های هر دو دنیا را داشته باشید، چه می شود!
هر دو آلومینیوم و فولاد ضد زنگ به دلیل مزایای متمایز خود شناخته شده اند، اما فناوری می تواند خوبی این دو را در یک ترکیب کند.
وقتی با هدف کارآمدی در آشپزی به مرور ظروف آشپزی میپردازید، با ظروف سه لایه مواجه میشوید.
این فناوری از 2 فلز استفاده می کند و مزایای آنها را ترکیب می کند تا یک ظرف پخت عالی را تشکیل دهد.
رایج ترین شکل این ظروف، فولاد ضد زنگ و سه لایه آلومینیومی است که آلومینیوم بین فولاد ضد زنگ قرار گرفته است.
این به شما یک تابه یا قابلمه ضخیم با حرارت دادن کارآمدتر و مزایای بسیار دیگری را برای شما می دهد.
ظروف آشپزی سه لایه کمی گرانتر از خرید ظروف آلومینیومی یا فولادی ضد زنگ است، اما در کنار هم، تجربه آشپزی بهتری را برای شما به ارمغان می آورد.
همچنین به این دلیل است که از نظر فنی محصول سالم تری است.
بنابراین بیایید به برخی از مزایای متمایز ظروف سه لایه نگاه کنیم.
فولاد در جذب گرما کارآمد است و فلز هسته ای مانند آلومینیوم یا مس در پخش یکنواخت آن بهتر است.
سپس لایه مس بالایی گرما را از هسته گرم شده به طور مساوی جذب می کند.
به این ترتیب، گرمای شگفتآوری یکنواختی را در کل ظرف خود دریافت میکنید.
این کار پخت و پز را بسیار لذت بخش می کند، زیرا می توانید گوشت خود را از همه جهات به طور مساوی تفت دهید و سس در جایی که گرما بیشتر است نمی چسبد!
هر نوع پخت و پز در یک تابه یا قابلمه سه لایه نتایج عالی دارد.