به طرز ناراحت کننده ای، BPA نه تنها در ظروف بطری پلاستیکی یافت می شود. همچنین به عنوان یک پوشش ضد زنگ در برخی از غذاهای کنسرو شده استفاده می شود. درب شیشه و درب بطری نیز می توانند این پوشش ها را داشته باشند.
برخی از شرکت ها غذاهای کنسرو شده ای را می فروشند که این آسترها را ندارند، اما نادر هستند.
کدام جدیدترین وسایل پلاستیکی اشپزخانه ایمن تر است؟
برخی از پلاستیکها وجود دارند که نشان داده شدهاند ایمنتر هستند و خطر زالو زدن کمتری دارند.
چندین منبع، از جمله ایالت ایلینویز، سه نوع را ایمنترین آنها شناسایی میکنند:
نوع 2: پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE). این تولیدی ظروف پلاستیکی کدر معمولاً در کوزه های شیر استفاده می شود.
نوع 4: پلی اتیلن با چگالی کم (LDPE). این نوع معمولاً در بطریهای فشرده، کیسههای خرید، لباسها، فرش، مواد غذایی منجمد، کیسههای نان و برخی از بستههای غذایی یافت میشود.
نوع شماره 5: پلی پروپیلن (PP). این در ظروف ماست، بطری های سس کچاپ، بطری های شربت و بطری های دارو یافت می شود.
البته، یک راه ساده برای حذف همه حدسها وجود دارد: جایگزینهایی برای ظرف یکبار مصرف میوه بیابید.
این گزینهها از گزینههای ذخیرهسازی واضح مانند ظروف شیشهای گرفته تا کاسههای استیل ضد زنگ و حتی بستهبندیهای غذایی قابل استفاده مجدد از پارچههای پنبهای که با موم زنبور عسل، رزین درختان و روغنهای ضروری ساخته شدهاند را شامل میشود.
در واقع، به طرز عجیبی اطمینانبخش است که یکی از ایمنترین کشتیهای ذخیرهسازی تاریخچه خود را به سال 1858 بازمیگرداند.
- منابع:
- تبلیغات: