روغن گیاهی اصل برای سرخ کردن کیفیت غذا

کاروتنوئیدها رایج ترین فیتواسترول ها بتا سیتوسترول، استیگماسترول، کامپسترول و استرول کلزا هستند. استرول های گیاهی عملکردهای فیزیولوژیکی حیاتی مانند کاهش کلسترول و نشان دادن خواص ضد التهابی، ضد آترواسکلروتیک، آنتی اکسیدانی و ضد توموری را انجام می دهند. استرول‌های گیاهی اجزای عملکردی ضروری روغن های گیاهی های گیاهی خوراکی هستند، در حالی که ترکیب و شکل این فیتواسترول‌ها به‌طور قابل‌توجهی متفاوت است و می‌تواند به عنوان یک شاخص مشخص برای تمایز ارزش غذایی بین روغن آفتابگردانهای گیاهی خوراکی استفاده شود.
مدل ارزشیابی
بخش‌های مقاله پرش به
شاخص ارزیابی
ایجاد مدل ارزیابی بر اساس شاخص‌های غربالگری مصرف مرجع رژیم غذایی چین در سال 2013 (2) و مصرف مرجع جمعیت فرانسه (ANCs) برای اسیدهای چرب (36)، شامل SFA، MUFA کل، اسیدهای چرب آترواسکلروتیک (C12:0 + C14) بود. :0 + C16:0)، اسید لینولئیک، اسید α-لینولنیک، ویتامین E و فیتواسترول ها.
محاسبه آستانه
مصرف روغن کانولا مرجع رژیم غذایی چین در سال 2013 (2) مصرف روزانه توصیه شده برخی از اسیدهای چرب را مشخص می کند که اسید لینولئیک و اسید α-لینولنیک ضروری هستند، در حالی که محدوده قابل قبول برای دریافت روزانه EPA و DHA 0.25-2.0 گرم است. در حال حاضر، دو اسید چرب ضروری در چین وجود دارد، از جمله اسید لینولئیک و اسید α-لینولنیک. در رژیم غذایی مرجع سال 2013 چین، میزان مصرف مرجع غذایی (DRIs) برای اسید لینولئیک و اسید α-لینولنیک، و همچنین محدوده توزیع درشت مغذی‌های قابل قبول (AMDR) برای محتوای کل چربی، اسیدهای چرب اشباع، کل تنظیم شده است. مصرف n-6 PUFA، و دریافت کل n-3 PUFA، همانطور که در جدول 1 نشان داده شده است.
جدول 1. محاسبه بر اساس انرژی مورد نیاز روزانه روغن آفتابگردان 2000 کیلوکالری، با توجه به مصرف مرجع رژیم غذایی چین در سال 2013 – اسیدهای چرب و مصرف روزانه اسیدهای چرب بزرگسالان چینی باید محدوده انرژی کل را در نظر بگیرند.

  • منابع:
    1. Phytochemicals

  • تبلیغات: 
    1. سیم کشی با کابل مفتولی الکترونیکی
    2. رشته سوپ مناسب سبد غذایی
    3. رشته سوپ کلاسیک خوشمزه
    4. توت فرنگی یک محصول نقدی بسیار مغذی و مفید